Domov Naše prednosti
Naše prednosti

 

Zakaj izbrati nas? Ker si preprosto zaslužite najboljše.

 

Podjetje FIMEX 2000 ponuja celovito storitev z dveh področij na enem mestu.

Naše prednosti

Na eni strani v naši ekipi najdete neodvisnega strokovnjaka za izdelavo energetskih izkaznic, ki je hkrati tudi odgovorni projektant in vam poleg energetske izkaznice lahko izdela celotno projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja.

 

Na drugi strani imamo v podjetju tudi strokovnjakinjo za dietno prehrano, ki ima pridobljen tudi mednarodni certifikat za prehransko svetovanje. Pomagala vam bo pri težavah s prehrano zaradi različnih zdravstvenih težav. Istočasno pa boste v naši spletni trgovini Moja alergija lahko našli polno izdelkov, primernih za alergike, celiakaše, diabetike in ljudi na kandida dieti.

 

Ker smo majhni, se še bolj potrudimo za vsako našo stranko. Pri nas boste deležni osebne pozornosti. Vsaki stranki se maksimalno posvetimo in prisluhnemo njenim željam in potrebam. Pri nas ne boste dobili le skopih teoretičnih napotkov, temveč boste deležni praktičnega svetovanja s strani strokovnjakov.

 

Vsekakor so naša prednost tudi dostopne cene, ki jih prilagajamo glede na obseg storitev, ki jih opravljamo za posamezno stranko.